Този магазин използва бисквитки и други технологии, за да можем да подобрим вашето изживяване на нашият сайт.

Рубин

Рубин

Рубин

Активни филтри

 • Тюркоаз и рубин

  Цена 1 991,67 лв.

  Пръстен , уникат от сребро и 18 каратово злато. Натурален тюркоаз и Естествен рубин от високо качество. Теглото на рубина е гравирано от вътрешната страна на пръстена , 0,17ct. Размер 56. Може лесно да се увеличи или намали.

  Автор, Л.Сеферинов

 • Златно колие Lily с Рубин

  Цена 1 057,50 лв.

  Колие Лилия с нежна флорална форма и естествен рубин 0,18ct. Жълто злато 14 карата в комплект с верижка. Доставя се в красива опаковка.

 • Златен колие, Рубин

  Цена 1 241,67 лв.

  Колие от жълто злато 14 карата с естествен рубин. Доставя се в красива опаковка. Обеците са отделен продукт.

 • Обеци, Базел рубин

  Цена 1 275,00 лв.

  Обеци от жълто злато 14 карата, модел Базел с естествен рубин. Внимателно и професионално обковани естествени рубини с общо тегло 0,28ct. Изработени на ръка. Здрав и надежден обков тип базел. Закопчаване с штифт и перка. 

 • HELIOCENTRIC ,Рубин

  Цена 1 366,67 лв.

  Колие от бяло злато14 карата .Модел по идея на бижутерия HYPNOTICA. В долната част на колието има поставен красив Рубин с тегло 0,18ct.Сатенен завършек. Верижката е ръчна изработка с дължина 45-50 сантиметра. Има удължение. Приблизителен диаметър на медальона, 20мм.

 • Обеци Базел ,Рубин

  Цена 1 158,33 лв.

  Обеци от бяло злато 14 карата . Внимателно мотирани Рубини от най-високо качество. Тегло на камъните 0,29 ct. общо.  Изработени на ръка. Здраво закопчаване тип щифт и перка. Теглото на камъните варира при изработка на нов чифт.

 • Пръстен Рубин, NEOLIT

  Цена 382,50 лв.

  Сребърен пръстен с Рубин от колекция NEOLIT. Пръстена е по модел и идея на бижутерия HYPNOTICA. Красив модел с иновативен и смел дизайн. Автора преследва идея за форма на камък от Неолита. Вграждането на камък в камъка е изпълнена ,чрез сложен от технологична гледна точка процес. Рубина е от високо качество с ярък цвят и тегло е 0,19 ct.

 • Обеци Рубин ,NEOLIT

  Цена 490,83 лв.

  Обеците са по модел и идея на бижутерия HYPNOTICA . Красив модел с иновативен дизайн. Автора преследва идеята за форма на камък от Неолита. Вграждането на камък в камъка е изпълнена ,чрез сложен от технологична гледна точка процес. Здраво и надеждно закопчаване с тип върбило. Тегло на двата естествени Рубина 0,33ct. 

 • Колие , Eggs Рубин

  Цена 382,50 лв.

  Сребърно колие модел на ателието. Форма на яйце с красив Рубин в средата .В комплект с верижка 45 см. Тегло на Рубина 0.16ct. Доставя се в красива опаковка. Чудесен подарък за Великден.

 • Пръстен Рубин ,BUBBLES

  Цена 382,50 лв.

  Сребърен пръстен с Рубин от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Рубина е от най-високо качество с тегло 0,12 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.