Този магазин използва бисквитки и други технологии, за да можем да подобрим вашето изживяване на нашият сайт.

NEOLIT

Филтриране по

Наличност

Наличност

NEOLIT

Колекция NEOLIT е препратка към периода на Неолита и каменните оръжия използвани по това време.

NEOLIT

Налични са 16 продукта.

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Активни филтри

 • Красив модел с иновативен дизайн. Автора преследва идеята за форма на камък от Неолита. Вграждането на камък в камъка е изпълнена ,чрез сложен от технологична гледна точка процес. Здраво и надеждно закопчаване с тип върбило. Тегло на двата естествени Сини Диаманта 0,26ct.

 • Медальона е изработен по идея и модел на бижутерия  HYPNOTICA. Автора следва идеята за камък от Неолита.Вграждането на камък в камъка е изпълнена чрез сложен от технологична гледна точка процес. Тегло на камъка 0,12ct. Сатенен завършек.

 • Пръстен Рубин, NEOLIT

  Цена 382,50 лв.

  Сребърен пръстен с Рубин от колекция NEOLIT. Пръстена е по модел и идея на бижутерия HYPNOTICA. Красив модел с иновативен и смел дизайн. Автора преследва идея за форма на камък от Неолита. Вграждането на камък в камъка е изпълнена ,чрез сложен от технологична гледна точка процес. Рубина е от високо качество с ярък цвят и тегло е 0,19 ct.

 • Обеци Рубин ,NEOLIT

  Цена 490,83 лв.

  Обеците са по модел и идея на бижутерия HYPNOTICA . Красив модел с иновативен дизайн. Автора преследва идеята за форма на камък от Неолита. Вграждането на камък в камъка е изпълнена ,чрез сложен от технологична гледна точка процес. Здраво и надеждно закопчаване с тип върбило. Тегло на двата естествени Рубина 0,33ct.