Този магазин използва бисквитки и други технологии, за да можем да подобрим вашето изживяване на нашият сайт.

EYE

Филтриране по

Наличност

Наличност

EYE

Бижутата от колекция EYE имат изчистен и опростен дизайн, но съчетават в себе си и сложна изработка. Обратната страна на всеки елемент е красиво затворен и завършен като форма.

EYE

Налични са 18 продукта.

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Активни филтри

 • Пръстен с тюркоаз EYE

  Цена 248,33 лв.

  Сребърен пръстен с естествен тюркоаз. Тюркоаза е вграден в среброто по техника на майстора. От колекцията EYE на бижутерия HYPNOTICA. Размер на наличния 54. Изработва се по размер на клиента. Сребърна проба 925. 

 • Гривна с Оникс EYE mini

  Цена 831,67 лв.

  Сребърна масивна гривна от колекция EYE на бижутерия HYPNOTICA. В трите централни елемента е поставен черен Оникс. Надеждна закопчалка. Дължина 18 см. Сребърна проба 925.

 • Сребърна гривна с корал от колекция EYE на бижутерия HYPNOTICA. В трите кръгли елемента е поставен червен корал. Надеждна закопчалка . Дължина 17,5 см.

 • Сребърна масивна гривна от колекция EYE на бижутерия HYPNOTICA. В трите централни елемента е поставен камък син авантюрин. Надеждна закопчалка. Дължина 18 см.

 • Обеци Оникс ,EYE

  Цена 248,33 лв.

  Сребърни обеци с Оникс модел и дизайн на бижурерия HYPNOTICA. Оникса е вграден в среброто.

 • Колие Корал ,EYE

  Цена 375,00 лв.

  Колието е модел на ателие Hypnotica .Изработено по иновативна техника с красиво и детайлно изрязана задна част с ажур. Надеждно здраво поставен Корал в центъра. Включва верижка с дължина 45 сантиметра.