Този магазин използва бисквитки и други технологии, за да можем да подобрим вашето изживяване на нашият сайт.

BUBBLES

Филтриране по

Наличност

Наличност

BUBBLES

Бижутата от тази колекция са изработени по идея и модел на бижутерия HYPNOTICA. Автора развива идеята си за скъпоценен камък паднал във вода  създаващ кръг от въздушни мехурчета около себе си.

BUBBLES

Налични са 17 продукта.

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Активни филтри

 • Сребърен пръстен със Смарагд от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Смарагда е от най-високо качество с тегло 0,14 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.

 • Сребърна гривна с Кафяви Диаманти от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Диамантите са с приятен карамелен цвят и високо качество с тегло 0,38ct. Размера на гривната е около 18 см .

 • Обеци смарагд ,BUBBLES

  Цена 365,00 лв.

  Сребърни обеци със Смарагди от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Смарагдите са от най-високо качество с тегло 0,28ct. Закопчаването е изключително надеждно.

 • Пръстен Рубин ,BUBBLES

  Цена 307,50 лв.

  Сребърен пръстен с Рубин от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Рубина е от най-високо качество с тегло 0,12 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.

 • Сребърен пръстен със Син  Диамант от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Диаманта е от най-високо качество с тегло 0,12 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.

 • Сребърен пръстен с Кафяв Диамант от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Диаманта е с тегло 0,12 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.

 • Колие с Диамант изработено по идея и дизайн на бижутерия HYPNOTICA. Модел BUBBLES. Елегантна обемна форма със стилизирани мехурчета , получили се след падане на камъка във вода. Вграден в него естествен Кафяв Диамант от високо качество. В комплект с верижка. Сребърна проба 925. Тегло на Диаманта 0,12ct. 

 • Сребърна гривна със Сини Диаманти от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие  HYPNOTICA. Диамантите са с приятен карамелен цвят и високо качество с тегло 0,38ct. Размера на гривната е около 18 см .

 • Колие със Син Диамант изработено по идея и дизайн на бижутерия HYPNOTICA. Модел BUBBLES. Елегантна обемна форма със стилизирани мехурчета , получили се след падане на камъка във вода. Вграден в него естествен Син Диамант от високо качество. В комплект с верижка. Сребърна проба 925. Тегло на Диаманта 0,11ct. 

 • Сребърни обеци със Сини  Диаманти от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Диамантите са от най-високо качество с тегло 0,21ct. Закопчаването е изключително надеждно.