Този магазин използва бисквитки и други технологии, за да можем да подобрим вашето изживяване на нашият сайт.

BUBBLES

Филтриране по

Наличност

Наличност

BUBBLES

Бижутата от тази колекция са изработени по идея и модел на бижутерия HYPNOTICA. Автора развива идеята си за скъпоценен камък паднал във вода  създаващ кръг от въздушни мехурчета около себе си.

Авторски бижута BUBBLES

BUBBLES

Налични са 18 продукта.

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Активни филтри

 • BUBBLES с Брилянт

  Цена 2 408,33 лв.

  Уникат изработен от сребро стерлингово сребро с патина и злато 18 карата. В центъра на бижуто е поставен брилянт от най-високо качество с тегло 0,13 ct. Цвят и Качество; G/VVS

  Автор Л.Сеферинов

  Доставя се в красива опаковка.

 • Сребърен пръстен със Смарагд от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Смарагда е от най-високо качество с тегло 0,14 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.

 • Сребърна гривна с Кафяви Диаманти от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Диамантите са с приятен карамелен цвят и високо качество с тегло 0,38ct. Размера на гривната е около 18 см .

 • Обеци смарагд ,BUBBLES

  Цена 490,83 лв.

  Сребърни обеци със Смарагди от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Смарагдите са от най-високо качество с тегло 0,28ct. Закопчаването е изключително надеждно.

 • Пръстен Рубин ,BUBBLES

  Цена 382,50 лв.

  Сребърен пръстен с Рубин от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Рубина е от най-високо качество с тегло 0,12 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.

 • Сребърен пръстен със Син  Диамант от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Диаманта е от най-високо качество с тегло 0,12 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.

 • Сребърен пръстен с Кафяв Диамант от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Диаманта е с тегло 0,12 ct. Размер на пръстена 55, но халката е незавършена и може незабавно да се отвори или свие с два размера.

 • Колие с Диамант изработено по идея и дизайн на бижутерия HYPNOTICA. Модел BUBBLES. Елегантна обемна форма със стилизирани мехурчета , получили се след падане на камъка във вода. Вграден в него естествен Кафяв Диамант от високо качество. В комплект с верижка. Сребърна проба 925. Тегло на Диаманта 0,12ct. 

 • Сребърна гривна със Сини Диаманти от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие  HYPNOTICA. Диамантите са с приятен карамелен цвят и високо качество с тегло 0,38ct. Размера на гривната е около 18 см .

 • Колие със Син Диамант изработено по идея и дизайн на бижутерия HYPNOTICA. Модел BUBBLES. Елегантна обемна форма със стилизирани мехурчета , получили се след падане на камъка във вода. Вграден в него естествен Син Диамант от високо качество. В комплект с верижка. Сребърна проба 925. Тегло на Диаманта 0,11ct. 

 • Сребърни обеци със Сини  Диаманти от колекция BUBBLES .Модела е продукт на ателие HYPNOTICA. Диамантите са от най-високо качество с тегло 0,21ct. Закопчаването е изключително надеждно.